Tv-kendisser: Hør deres værste bommerter

Tirsdag aften vrimlede det med tv-værter i Palads. Der var forpremiere på komedien ‘Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen’, hvor Will Ferrell vender tilbage som nyhedsværten Ron Burgundy, der kvajer sig igen og igen for åben skærm.

Like localeyes.dk på Facebook

Den slags sker også i Danmark. Steffen Kretz har fx stået i DRs nyhedsstudie med en minister foran en million seere med tivoli åben. Under Golf-krigen omtalte Trine Panum Kjeldsen ikke Operation Ørkenræv men Ørkenrøv, mens kongen af tekniske uheld, Mikael Bertelsen har kæmpet med et pissende og skidende æsel live på tv. Huxi Bach overvejer at træde ind i bommerternes Hall of Fame og gå på scenen nøgen i det kommende Melodi Grand Prix.

I den nye komediefilm bryder nyhedsværten Ron Burgundys verden sammen, da hans kone og ikke han selv får chefposten på TV-stationen i San Diego. Han forlader hende og forsumper hurtigt. Men så kommer redningen fra uventet kant: Verdens første 24 timers nyhedskanal, GNN, har brug for værter, og de tilbyder Burgundy en ny start i New York.

Han samler straks drengene fra sit gamle team og drager østpå for at erobre The Big Apple. Uheldigvis har GNN større stjerner på programmet, og Jack Lime gør alt, hvad han kan for at ydmyge Burgundy (hvad det måske ikke er så svært, hans talent taget i betragtning). Men Ron og hans venner har en styrke, som Lime ikke kan matche – smagløshed og mangel på sans for relevans. Had der er den helt rigtige formel for nyheder, der skal fylde sendefladen ud.

Will Ferrell, David Koechner, Paul Rudd, Steve Carrell og Christina Applegate vender i ”Anchorman: Fortsat Flimmer på skærmen” tilbage til den vanvittige nyhedsverden, som de sammen skabte i den første ”Anchorman”, men flytter nu galskaben fra en lokalstation til en verdensomspændende 24 timers nyhedskanal. Nye på holdet er bl.a. James Marsden og Kirsten Wiig. Adam McKay har instrueret – og i øvrigt skrevet manuskript sammen med Will Ferrell selv.

Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen har over hele landet den 28. januar 2014.